Overslaan naar content

Open Sollicitatie

  • Utrecht

Functieomschrijving

Wil jij bij Elevate Digital werken, maar vind je geen vacatures die aansluiten bij jouw rol? Wij zijn altijd op zoek naar de beste spelers op gebied van SEA, Social Advertising, E-mailmarketing, SEO, Data, Development en Design. Wij zijn Elevate Digital: innovators van de digitale industrie. Een plek in het centrum van Utrecht waar creativiteit leeft. Met ons team van 40 leiders en experts die stuk voor stuk een passie voor groei hebben, maken we home-, fashion- en lifestyle-merken internationaal succesvol.


Sluit je aan en zet jezelf én Elevate Digital op de kaart. De Elevators zijn de schakel tussen de agency en haar klanten. Allemaal hebben ze de drive om maximale impact te creëren als het gaat om online presence. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je écht het verschil maakt? Dan zit je bij ons goed.


Wat je gaat doen


  • Sluit je aan bij 40 like-minded Elevators met ieder hun eigen specialisme. Onze cultuur is informeel en vertrouwd; de ultieme leerschool om jezelf te ontwikkelen. Werk aan je persoonlijke doelen. Focus op wat jíj belangrijk vindt.
  • Opereer binnen alle facetten van brand growth. Door onze krachten te bundelen, produceren we alle oplossingen en concepten in-house. Dat maakt ons trots.
  • Pas je expertise op het gebied van e-commerce toe en werk in uiteenlopende branches als fashion, e-bikes, magazines en interieurontwerp.
  • Onze studio in het centrum van Utrecht is ons tweede thuis. De warme en inspirerende sfeer geeft je elke dag die creatieve boost om nóg meer uit jezelf te halen.
  • Work hard, play hard. Breid je skillset uit door interne kennissessies bij te wonen. Bezoek beurzen en conferenties om kennis te maken met partners in de industrie. Daag je collega's uit voor een potje tafeltennis of Mario Kart — zonder shortcuts.

Ben jij er klaar voor om nieuwe stappen te zetten in je persoonlijke én professionele groei? Sluiten jouw kwaliteiten en overtuigingen perfect aan bij onze werkwijze? Word dan snel onderdeel van het Elevate-team, solliciteer en kom langs op ons kantoor in hartje Utrecht. Dé centrale plek voor collega’s en klanten om (inter)nationaal te groeien.

Vereisten

of

Waar het team voor staat.

Groei. Wij besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze studio is centraal gelegen in Utrecht. Als agency worden we steeds groter. Dat betekent: veel groeimogelijkheden voor jou. Wij zijn geen hiërarchische organisatie en de lijntjes zijn kort. Kennisdeling is voor ons essentieel.

Elevate-team