Overslaan naar content

Digital Marketing Specialist

  • Utrecht
Digital Marketing

Functieomschrijving

Let op: We zoeken een Nederlandstalige specialist voor dit profiel.


Per direct aan de slag met diverse disciplines als Digital Marketing Specialist? Wij zijn Elevate Digital: innovators van de digitale industrie. Een plek in het centrum van Utrecht waar creativiteit leeft. Met ons team van 40 leiders en experts die stuk voor stuk een passie voor groei hebben, maken we home-, fashion- en lifestyle-merken internationaal succesvol.


Sluit je aan en zet jezelf én Elevate Digital op de kaart. De Elevators zijn de schakel tussen de agency en haar klanten. Allemaal hebben ze de drive om maximale impact te creëren als het gaat om online presence. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je écht het verschil maakt? Dan zit je bij ons goed.Wat je gaat doen

Met jouw rol als Digital Marketeer opereer je binnen alle facetten. Jij ondersteunt de teams om hun krachten te bundelen. Door die krachten te bundelen, produceren we alle oplossingen en concepten in-house. We raise the bar. Jij werkt mee aan alle disciplines, je zet campagnes op, doet analyses en werkt aan de overkoepelende strategische aanpak voor al onze home-, fashion- en lifestyle-merken. 

Vereisten

  • Je hebt een passie voor online marketing en hebt de drive om jezelf en het team verder te ontwikkelen.
  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je bent analytisch sterk, creatief, innovatief en hebt een commerciële instelling.
  • Je wilt een échte bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf en onze klanten.
  • Je bent proactief en werkt goed samen.
  • Bij Elevate Digital zijn wij op zoek naar gepassioneerde marketeers met de drive om te groeien. Voor deze functie kun je op meerdere niveaus instromen. Naar aanleiding van jouw ervaring kijken we samen op welk niveau jij instroomt: als Trainee, Junior, Medior of Senior Digital Specialist.


Ben jij er klaar voor om nieuwe stappen te zetten in je persoonlijke én professionele groei? Sluiten jouw kwaliteiten en overtuigingen perfect aan bij onze werkwijze? Word dan snel onderdeel van het Elevate-team, solliciteer en kom langs op ons kantoor in hartje Utrecht. Dé centrale plek voor collega’s en klanten om (inter)nationaal te groeien.

of

Waar het team voor staat.

Groei. Wij besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze studio is centraal gelegen in Utrecht. Als agency worden we steeds groter. Dat betekent: veel groeimogelijkheden voor jou. Wij zijn geen hiërarchische organisatie en de lijntjes zijn kort. Kennisdeling is voor ons essentieel.

Elevate-team